Üdvözöljük

 

 

Üdvözöljük Önt abban a reményben, hogy hamarosan üzleti partnereink, megrendelőink sorában köszönthetjük. Bemutatkozó anyagunkkal szándékozunk felkelteni az érdeklődését cégünk, az AGROSTADT Gyártó, Kereskedő és Szolgáltató Kft termékei iránt.

Jelen formájában társaságunkat 2012 év elején alapítottuk utángyártott kombájn alkatrészek gyártási feladatainak kifogástalan minőségű, rövid és pontos határidővel történő elvégzésére. A betakarító gépek alkatrészeinek gyártásában, felújításában közel két évtizedes tapasztalatra alapozunk.

A magas minőségi színvonal, a megbízhatóság, a műszaki fejlesztés, a vevőközpontú szemlélet, a nyitott kommunikáció eredményezi sikeres, stabil kapcsolatainkat, vevőink hosszú távú elégedettségét.

Az első naptól kezdve arra törekszünk, hogy a legjobbak legyünk a kombájn alkatrész gyártó iparágban. Elgondolásunk szerint az idő és a távolság egyre kisebb tényezőkké váltak az elmúlt időszakban. A technológiai fejlődésnek köszönhetően kapcsolataink szorosabbá válnak és nem csak a közvetlen környezetünkkel, de a világ bármely részével kontaktust tudunk teremteni.

Bízva a jövőbeni közös munkában, üdvözlettel:

 

Barankai István
ügyvezető