Kapcsolat
Rólunk

Üdvözöljük az AGROSTADT KFT honlapján!

Társaságunkat 2012 év elején alapítottuk utángyártott kombájn alkatrészek gyártási feladatainak kifogástalan minőségű, rövid és pontos határidővel történő elvégzésére. De a betakarító gépek alkatrészeinek gyártásában, felújításában közel három évtizedes tapasztalatra alapozunk.

A kiváló minőség megtartása mellett mára jelentősen növeltük a termékpalettát. Sikeres hosszútávú partnerkapcsolatokat ápolunk számos belföldi kiskereskedő mellett a legnagyobb hazai forgalmazókkal is. Számos országba exportáljuk alkatrészeinket, mint Németország, Ausztria, Románia, Szerbia, Olaszország. A külföldi kereskedők segítségével Európa szerte elégedetten használják alkatrészeinket.

A kereskedők mellett egyre több gazda talál meg minket közvetlenül, akár termékvásárlás miatt, de egyedi igényeikre is igyekszünk rugalmasan megoldást találni.   

Alkalmazkodva a piaci igényekhez az elmúlt években tevékenységünk túlmutat az alkatrészgyártáson.

A helyi lakossági, üzleti igények miatt számos kivitelezési munkát végeztünk. Nagyméretű elektronizált úszókapuk, tolókapuk, fémszerkezetes raktárépületek, tetőszerkezetek teljeskörű kivitelezésétől, lakossági kerítések, kapuk, lépcsők, korlátok gyártásáig.

Ezen kívül országos szinten végezzük ipari létesítmények, aszfaltkeverők időszakos karbantartását és felújítását.

A folyamatos műszaki fejlesztés nélkülözhetetlen, hogy lépést tartsunk a piaccal. A termékpaletta bővüléséhez, az egyedi gyártás és az említett szolgáltatások megvalósíthatósága miatt számos technikai, műszaki beruházást, fejlesztést hajtottunk végre.

A 2022-es évben két korszerű új gépet vásároltunk. Lemezhengerítőt és peremezőt, amik segítik, hogy minél több egyedi gyártás megvalósulhasson, illetve ezekre a gépekre bérmunkát is vállalunk. 

Üzleti politikánk szerint ragaszkodunk a magas minőségi színvonalhoz. Emellett a megbízhatóság, a műszaki fejlesztés, a vevőközpontú szemlélet, a nyitott kommunikáció eredményezi sikeres, stabil kapcsolatainkat, vevőink hosszú távú elégedettségét.

Székhelyünk Heves megyében, Dormándon található, de az egész országból várjuk a megrendeléseket!

Bízva a jövőbeni közös munkában,

Üdvözlettel,

Az AGROSTADT Kft Csapata

Készséggel állunk rendelkezésére, kérjük forduljon hozzánk bizalommal! Árajánlatot kényelmesen, online is kérhet tőlünk űrlapunk kitöltésével, melynek elküldését követően kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!
© Copyright 2023 - Agrostadt - Minden jog fenntartva
Cégnév:
Székhely:
Adószám:
Email:
Tel:
crosschevron-downtext-align-right